Japonská výzva celému světu. - Jirásek, J.
Štyri predpoklady pružnej výroby. Pružný výrobný systém má pokračovať "inteligentným výrobným systémom" - intelligent manufacturing system (IMS). Podnet k tomuto systému prichádza z Japonska. Základné črty tohto konceptu.