Consultant. 1: one who consults another, 2: one who gives professional advice or services: EXPERT. - Bemowski, K.
Výsledky prieskumu poldruhej tisícky členov Americkej spoločnosti pre riadenie akosti o chápaní významu funkcie "konzultant". Popis usporiadania prieskumu a položené otázky. Súhrn zistených predstáv o ideálnom konzultantovi. Námietky konzultantov ku koncepcii prieskumu. Hlavné vlastnosti a znalosti, ktoré má mať konzultant.