Designing quality into work life. - Bertrand, W.S
Skúsenosti z realizácie programu na zvýšenie harmónie pracovných vzťahov v jednej vládnej organizácii vykonávajúcej stavebnú činnosť. Jednotlivé kroky a činnosti v implementácii programu sú odvodené od postupov pri projektovaní stavieb. Popis činností zriadených tímov a obsah ich štrukturovaných schôdzí. Základom programu je dohoda o rozvíjaní medziľudských vzťahov. Pravidlá konania pre vedúcich a pre zamestnancov.