Improve processes with the quality journal. - Tomasek, H.
Denník akosti je systematická metóda pozostávajúca zo siedmich krokov na zlepšenie akosti produkcie, adaptovaná z japonskej disciplíny riešenia problémov. Formulár denníka sumarizuje aktivity klasických nástrojov akosti (diagramy toku výroby, histogramy, Paretove diagramy...). Popis aplikácie metódy na konkrétny problém závodu v strojovom obrábaní kovov.