It's more than statistics. - Sratton, A.D
Spoločnosť dodávajúca technológiu ukladania a vyhľadávania počítačových informácií s obratom jednej miliardy dolárov popisuje svoju stratégiu akosti. Základom stratégie je tím poradcov, ktorý vypracoval mechanizmy zmien v komunikácii, výchove, riadení, procese zlepšovania akosti a odmeňovaní, úzko sledované u všetkých pobočiek firmy vo svete. Popis implementácie a fungovania jednotlivých mechanizmov. Výsledky vo finančných ukazovateľoch a zlepšených technických parametroch výrobkov.