Nové přístupy k řízení jakosti.
Informácia o medzinárodnej konferencii o akosti v Ostrave, 22.-23.4.1992. Úloha štátu a vplyv jednotného trhu ES. Veľké západné firmy kladú na akosť veľký dôraz. Veľmi dobré predpoklady ČSFR dosiahnuť vynikajúcu úroveň akosti. Pojem "benchmarking": u konkurencie sa skúma, ako dosahuje svoje výsledky, a výsledky sa porovnajú s vlastným používaným postupom.