Quality in flight. - Bemowski, K.
Reorganizácia podpornej zložky letectva USA (Air Mobility Command - AMC), ktorá má na starosti leteckú dopravu včítane humanitárnej pomoci. Hlavné ciele AMC na najbližších 10 rokov, ktoré sú silne ovplyvnené kritériami akosti. Popis štruktúry AMC a školení z hľadiska integrácie požiadaviek akosti. Popis procesu na meranie ukazovateľa včasných leteckých dodávok.