Qualitätsentwicklung in F und E, Produktion und Logistik. - Wildemann, H.
Kvalita ako nástroj súťaže. Zaistenie kvality vo výskume a vývoji (orientácia na zákazníkov, prevencia kvality). Zaisťovanie kvality vo výrobe cez automatizáciu, samokontrolu, kontrolu výroby, designu a prostredia. Kvalita v logistike a v dodávkach. Integrácia aktivít zabezpečujúcich kvalitu, ich základné princípy. Stratégie zabezpečenia kvality a ich empirické porovnanie.