Strategie pro jakost světové třídy. 3.
Prezentácia ôsmich poučení, ktoré vyplývajú zo skúseností nositeľov Baldrigeovej ceny i z praxe 20, či 30 ďalších podnikov s akosťou svetovej triedy a ktoré môžu použiť podniky snažiace sa dosiahnuť podobné výsledky.