<The> pursuit of quality through personal change. Part. 4. - Forsha, H.I
Štvrtá z piatich častí skrátenej verzie knihy H.I. Forshu založenej na téze, že všetky úspešné činnosti v oblasti akosti vychádzajú z osobnostných zmien a zmien postojov účastníkov procesov. Popisujú sa varianty a znaky troch hlavných typov chovania s paradigmami zo zvieracej ríše. Ide o ritualizované chovanie so symbolikou.