Strategie pro jakost světové třídy. 2. - Juran, J.M
Súčasné praktiky firiem, ktoré získali Baldrigeovu cenu, sa líšia od ich predchádzajúcich praktík. Jedným z najvýznamnejších rozdielov je použitie metódy orientačných bodov pri plnení "náročných cieľov", ďalej je to zvýšenie úrovne riadenia a koordinácie úsilia za zvýšenie akosti a zmeny v oblasti motivácie.