Strategie pro jakost světové třídy. 1.
Národná cena Malcolma Baldrigea je cenou amerických podnikov. Víťazi musia vysvetľovať ostatným ako dosiahli úspech. Malcolm Baldrige podnietil vydanie zákona z r. 1987 o akosti. Charakteristika zákona. Predpoklady uchádzania sa o cenu. Náležitosti hodnotenia akosti.