Kundengerechte Textgestaltung. Verständlichkeit von Katalogtexten und Kaufverhalten. - Strübing, M.
Vplyv zrozumiteľnosti textov katalógov obchodných domov na rozhodnutie zákazníka o kúpe. Textová analýza katalógov a anketa medzi zákazníkmi. Štruktúra zákazníkov a pochopenie textu na základe prieskumu zákazníkov zásielkového katalógu OTTO. Komponenty textu, ktoré ovplyvňujú zákazníka a ich miera (zrozumiteľnosť, reklama, cudzie slová). Pôsobenie textu katalógu v jednotlivých cenových hladinách výrobkov.