Effizienzverluste in der deutschen Zuckerwirtschaft durch strukturkonservierende Wirkungen der EG-Zuckermarktordnung. - Mahler, P.
Negatívne dôsledky regulovania trhu s cukrom v rámci ES na nemecký cukrovarnícky priemysel. Ponuka cukrovej repy v SRN. Konkurenčná schopnosť tradičných a alternatívnych oblastí pestovania cukrovej repy. Optimálna veľkosť podniku a optimálna dĺžka cukrovarníckej kampane. Dopravné náklady. Modelovanie dopravy a spracovania repy.