Počítače - kľúč k profitu alebo cesta k bankrotu? 1. - Košturiak, Ján
Počítačová technika je dostupná i pre malé firmy, umožňuje používať nové koncepty riadenia s výraznou decentralizáciou. Hlavné faktory vplývajúce na rozvoj automatizácie a integrácie podnikov. Organizačné predpoklady automatizácie a integrácie podniku.