<An> empirical analysis of the accuracy of SA, OLS, ERLS and NRLS combination forecasts. - Aksu, C.
Štyridsať rôznych časových radov bolo použitých pre analýzu relatívnej presnosti kombinácií rovnosťou obmedzených najmenších štvorcov (ERLS), nenegatívnosťou obmedzených najmenších štvorcov (NRLS), prostých najmenších štvorcov (OLS) a ako základ, kombinácie jednoduchého priemeru (SAL). Empirické výsledky ukazujú, že kombinované prognózy nie sú vždy presnejšie.