Error measures for generalizing about forecasting methods: empirical comparisons. - Armstrong, J.S
Zhodnotenie postupov pre porovnávanie chýb medzi časovými radmi. Analyzovalo sa 90 ročných a 101 kvartálnych hospodárskych časových radov. Odporúča sa geometrický priemer relatívnej absolútnej chyby (GMRAE), keď úloha zahŕňa kalibrovanie modelu pre súbor časových radov. Najpresnejšími metódami sú mediánová RAE a mediánová absolútna percentuálna chyba (MdAPE).