Exploring judgemental forecasting. - Lawrence, M.
Skúma sa dokumentovaný vplyv úsudkových systematických chýb a heuristiky na prognózy časových radov. Pri výskume sa menila prezentácia radu, dĺžka radu a typ radu na zistenie vplyvov pôsobiacich pri úsudkovom prognózovaní. Použité časové rady boli modelované zo stacionárneho ARMA procesu.