Podpora vědy a výzkumu v Rakousku. - Koudelák, A.
Legislatíva v oblasti vedy a výskumu. Oblasti, ktoré zabezpečuje Spolkové ministerstvo pre vedu a výskum. Právomoci Ministerstva. Fondy určené pre podporu vedy a výskumu.