Hirtova metoda - klíč k úspěchu. - Dvořáková, Zuzana
Hirtova metóda sa zameriava na vyvolanie takých procesov v človeku, ktoré priaznivo ovplyvňujú mechanizmy, pomocou ktorých možno prekonať priemernosť a nastúpiť individuálnu cestu k úspechu. Návod, ako túto metódu realizovať, aby zahrnula celú oblasť osobného a pracovného života a umožnila zladiť profesné a súkromné aktivity.