Koncepcje polityki spolecznej w Polsce w latach 1989-1992. - Hrynkiewicz, J.
Hlavné črty sociálnej politiky vytváranej od r. 1945 ako východiskový stav pre reformu v r. 1989-1992. Koncepcie sociálnej politiky v r. 1989-1991. Výsledky sociálnej politiky v Poľsku v r. 1989-1991. Koncepcie sociálnej politiky uverejnené v r. 1992. Aká sociálna politika je pre Poľsko potrebná a možná?