Maastricht: l'extension des compétences européennes en matiere sociale. - Rehfeldt, U.
Koncepcie Európskej komisie pre európsku sociálnu oblasť. Prekážky pre kolektívne rokovania na úrovni Európy. Európsky sociálny dialóg vo Val Duchesse. Rokovania podľa sektorov. Perspektívy zmlúv z Maastrichtu. (Chronique internationale de l'IRES 1992, č.15).