Vývoj základných zložiek sociálnej oblasti. 2. - Daneková, Z.
Výdavky na rekvalifikáciu. Vývoj v zdravotníctve. Valorizácia výdavkov. Kroky k liberálnemu modelu zdravotníctva. Zrušenie monopolu štátu. Prechod na viaczdrojové financovanie. Zmeny vo financovaní bytovej výstavby. Úprava nájomného. Úprava úľav v doprave. Zmeny vo výdavkoch na odvetvie školstva a kultúry.