<La> releve des générations. - Calot, G.
Vysvetlenie pojmu nahradenie generácií. Priemerný počet ženskej generácie v plodnom veku. Vývoj stupňa nahradenia obyvateľstva od r. 1950. Pomer čistého nahradenia obyvateľstva a konjunkturálny ukazovateľ. Vývoj priemerného počtu ženskej generácie v plodnom veku. Nahradenie obyvateľstva v dlhodobej perspektíve. (Population et sociétés 1992, č.265).