Prieskum názorov pracovníkov poľnohospodárskych podnikov na privatizáciu. - Buchta, Stanislav
Informovanosť o zmenách v poľnohospodárstve. Subjektívne pociťované problémy zamestnanosti a ochota k rekvalifikácii v poľnohospodárstve. Postoje k privatizácii. Reštitučné nároky a postoje k potenciálnemu súkromnému hospodáreniu. Bariéry súkromného hospodárenia v poľnohospodárstve.