True likeness or distorted image? Probing the explanatory power of value changes. - Cazes, B.
Sociologická štúdia o predpoklade vytvorenia hodnôt ako kľúčového elementu societálnej problematiky. Analýza údajnej a domnelej autonómie dynamiky hodnotových zmien a jej predpokladanej progresívnej podstaty. Analýza hodnotových zmien v Európe. Neinsularita hodnotových zmien.