Recent value changes in Western Europe. - Gundelach, P.
Sociologická štúdia analýzy hodnotových zmien v západnej Európe vo vzťahu k zmenám v sociálnych inštitúciách. Významné zmeny v štruktúre a veľkosti rodiny a postavenia na trhu pracovných síl, čo ovplyvnilo zmeny v hodnote populácie v západnej Európe. Tri základné trendy v zmene hodnôt.