Naše slovenská otázka po dvou letech: ekonomický doplněk. - Dyba, K.
Jediným racionálnym základom budúceho štátneho usporiadania sú samostatné republiky, ktoré budú viazané vzájomne výhodnými a prísne dodržiavanými zmluvami. Teoretická alternatíva návratu k federácii nie je možná.