Aussagefähigkeit des Bernoulli-Nutzens. Stellungnahme zum Beitrag von Dr. Wolfgang Kürsten. - Schildbach, Th
Polemika s námietkou DR. W. Kürstena, že porovnávané odstupy pomocou Bernoulliho funkcie úžitkovosti majú zmysluplný obsah, ale nie sú merateľné a nemajú žiadny empirický obsah. Autor dokazuje na príkladoch, že táto námietka je neopodstatnená. Poznámky k chápaniu referenčného indivídua "Alpha".