Potřebujeme pěstovat mikroekonomickou politiku? - Souček, Miroslav
Mikroekonomická politika je osobitným druhom hospodárskej politiky štátu, pôsobiaceho na správanie hospodárskych subjektov v záujme dosahovania cieľov makroekonomickej politiky. Činitele, ktoré determinujú správanie hospodárskych subjektov v procese transformácie čs. ekonomiky. Predpoklady tvorby a implementácie mikroekonomickej politiky a docielenia jej partnerstva s makroekonomickou politikou.