<Die> Rentabilität des Initialkapitals. Replik zu den Anmerkungen von Günter Altrogge (ZfB 62.Jg. (1992), S.101-105). - Schirmeister, R.
Financovanie investícií ako faktor vplyvu investičného projektu. Alternatívne modality amortizácie (anuita, priebežné umorovanie, oddelené kontá). Porovnanie konečných hodnôt majetku a investičné projekty. Pravidlo akceptácie pri rentabilite počiatočného kapitálu. Vypovedacia schopnosť pojmu rentability počiatočného kapitálu.