Technological trajectories. - Biondi, L.
Problematika technických trajektórií s ohľadom na mechanizmus technického rozvoja. Aspekty inovačných procesov. Identifikácia niektorých trajektórií - segmentácia trhu, obmedzenie nákladov a užívateľských zdrojov (čas, priestor, energia, materiály). Možnosti technického prognózovania vo vzťahu k existencii technických trajektórií. Stabilita trendu technického rozvoja.