model of strategic behaviour in repeated games. - Bergin, J.
Konštrukcia všeobecného modelu opakovaných hier v ľubovoľnej časovej doméne. Stanovenie podmienok, ktoré musí stratégia spĺňať. Tieto podmienky sú postavené ako axiómy a v rámci tejto axiomatickej sústavy sa konštruuje trieda stratégií, tzv. stratégie variabilnej odpovede.