Existence of equilibrium in abstract economies with discontinuous payoffs and non-compact choice spaces. - Tian, G.
Dôkaz existencie rovnováhy pre abstraktnú ekonomiku s nekompaktným nekonečnorozmerným strategickým priestorom, s nekonečne veľa agentami a nespojitou výplatnou funkciou. Používa sa metóda kvázivariačnej nerovnosti. Na základe výsledkov, ku ktorým sa prichádza v článku, možno mnohé existenčné vety v oblasti kvázivariačných nerovností zovšeobecniť.