Fundamental symmetries and qualitative properties in the adjustment cost model of the firm. - Caputo, M.R
Odvodenie nových výsledkov, týkajúcich sa kvalitatívnych vlastnosti modelu prispôsobenia nákladov firmy s viacnásobným vstupom a viacnásobným výstupom. Používa sa primárno-duálna metodológia Caputa (1990). Symetrická záporná semidefinitná matica v integrálovom tvare charakterizuje kvalitatívne vlastnosti modelu.