Quasitransitive intergenerational choice for economic environments. - Campbell, D.E
Analýza vlastností funkcie sociálneho blahobytu v doméne individuálnych preferencií s istými vlastnosťami nad alokáciou súkromných statkov. Podmienky, za ktorých bude táto funkcia oligarchická a kedy bude oligarchia konečná.