Context-sensitive office tasks. A generative approach. - Hinkelmann, K.
Opis troch vrstiev pre modelovanie a vykonávanie kancelárskych úloh. Kombinácia tradičnej kancelárskej automatizácie s inferenčnými mechanizmami a s technikami umelej inteligencie pre znalostné informačné systémy. Metóda konania podľa možností, pri ktorej systém aktualizuje plán podľa skutočne vykonaných činností.