Decision support for exception handling and quality control in office operations. - Strong, D.M
Porovnanie prístupov dvoch spoločností, ktoré robia rozhodnutia v rámci svojich kancelárskych informačných systémov. Príklady ilustrujúce možnosti podpory rozhodovania v rôznych situáciach a ťažkosti vznikajúce pri snahe zosúladiť rozhodovanie pomocou počítača s reálnym rozhodovacím procesom.