Information asymétrique et principes d'induction. - Umbhauer, G.
Teoretická konfrontácia neúspešnej konkurencie s problematikou prenosu informácií. Ekonomická informácia a jej strategický charakter. Teória pohybu a strategické šírenie informácií. Modelová štúdia monopolu pracujúceho s asymetrickým prenosom informácií o kvalite jeho výrobkov.