Integrovaný model prvotních záznamů v automatizovaných informačních systémech. - Chlachula, A.
Zdokonaľovanie operatívnej evidencie a jej počítačového spracovania. Prvotné záznamy v operatívnych evidenciách. Potreba zaistenia metodickej zhody informácií prvotných záznamov. Automatizované spracovanie prvotných záznamov. Jednostranný vstup informácií prvotných záznamov do počítačového spracovania.