IOIS: A knowledge-based approach to an integrated office information system.
Opis architektúry integrovaného kancelárskeho informačného systému, ktorý používa znalostné techniky na podporu manažérskych a úradníckych prác v úplnom spektre úloh. Ilustrácia použitia tohoto systému na príkladoch z bežného života.