ODSS - information technology for organizational change. - George, J.F
Vzťahy medzi organizačnou štruktúrou a informačnými štruktúrami. Návrh troch rôznych architektúr systémov pre podporu rozhodovania pri organizovaní. Neexistuje jednoduchá štruktúra systému pre podporu rozhodovania, ktorá by bola použiteľná pri všetkých možných štruktúrnych zmenách. Vždy je potrebné sa opierať o päť druhov základných technológií: komunikácia, koordinácia, filtrovanie, rozhodovanie, monitoring.