Technologický a informační systém České spořitelny. - Kovářík, J.
Práce na novom technologickom a informačnom systéme (TIS) v Českej sporiteľni a.s. Firma Unisys ako generálny dodávateľ. Požiadavky na TIS a jeho riešenie. Prioritné ciele datovej siete. Organizácia a personálne zaistenie projektu TIS. Realizácia niektorých funkcií TIS v r. 1992. Softwarové systémy bankovej architektúry Unisys pre TIS.