Sravnenija na brutnija vatrešen produkt v istočnoevropejskite strani. - Radev, T.
Prezentácia metódy výpočtu hrubého domáceho produktu (HDP) krajín východnej Európy na základe porovnania informačných materiálov OSN a bývalej RVHP. Dosiahnuté výsledky sa porovnávajú s inými medzinárodnými údajmi. Výsledky za obdobie 1975-1987 možno využiť ako základ pre ekonomickú analýzu Bulharska i ďalších východoeurópskych krajín.