K politice peněžních příjmů v současném období. - Baštýř, I.
V r. 1991 boli už vytvorené základy prechodu od etatizmu a sociálnych istôt k aktívnej a adresnej politike vytvárania pracovných príjmov, príjmov z podnikania a sociálnych príjmov. V r. 1992 dôjde k ďalšiemu zosúlaďovaniu príjmovej stratégie so stratégiou trhovej transformácie. Charakteristika vecných podmienok vývoja peňažných príjmov v r. 1992.