Najbližšie perspektívy vo formovaní spotrebiteľského správania sa domácností. - Kárász, Pavol
Cenový vývoj a formovanie dôchodkovej situácie od začiatku r. 1991 nastolil nové ekonomické prostredie vedúce k postupnému prerodu správania sa obyvateľstva na trhu spotrebného tovaru. Uvedenie štruktúry výdavkov obyvateľstva informujúcej o spotrebiteľskom správaní sa domácností. Zvyšujúca sa opatrnosť obyvateľstva v zaobchádzaní s finančnými prostriedkami. Predpokladané tendencie v najbližšom období.