Změny ve struktuře příjmů a spotřeby obyvatelstva. - Průša, Ladislav
Realizácia radikálnej ekonomickej reformy spôsobuje zmeny vo vývoji makroekonomických vzťahov, ale hlavne zmeny na mikroúrovni, v spôsobe života každej domácnosti. Rozbor vývoja základných proporcií v štruktúre príjmov a výdavkov obyvateľstva, na makroúrovni. Vývoj základných mikroekonomických proporcií. Vývojové tendencie v štruktúre príjmov a výdavkov domácností.