<La> pobreza en México. - Hernández Laos, E.
Dlhodobé tendencie biedy v Mexiku. Dopad a rozdelenie chudoby. Korekcia príjmov domácností. Vládny program boja proti biede. Makroekonomické kritériá biedy. Všeobecné kritériá hodnotenia vládnych programov na boj proti biede. Mikroekonomické kritériá biedy.