<La> pobreza y los patrones de consumo de los hogares en Ecuador. - Barreiros, L.
Tabuľkové, grafické a matematické spracovanie úrovne biedy a hospodárenia domácností na príklade Ekvádoru. Intenzita, nerovnosť a dopad nedostatku. Matematický vzorec dopadu biedy. Metóda "Wolf-point" na stanovenie limitov biedy. Spotreba domácností.