Procedemientos para medir la pobreza en América Latina con el método de la línea de la pobreza.
Odhad kriviek biedy v rozvojových krajinách na príklade Latinskej Ameriky. Skladba a cena základného potravinového koša. Skladba domácej spotreby. Meranie príjmov domácností. Široké tabuľkové spracovanie štruktúry potravinového koša.